10-08-2014

Projecten 2014 goed onderweg

De projecten van de stichting Dja die voor 2014 waren gepland zijn allemaal in uitvoering genomen. Voor een deel zijn het standaard-projecten: schoolgeld, beurzen en prijsjes voor de beste leerlingen. Maar het milieu-educatieprogramma van 2013 is ook afgesloten met een mooie excursie naar het Limbé Wildlife Centre en de Limbé Botanical Garden.

En last but not least, de klaslokalen in Soppo hebben nu een plafond. Geen gegalm meer, en een veel betere akoestiek waarin de leraar zich verstaanbaar kan maken en de leerlingen beter opletten.